Suntem dezvoltatori de proiecte imobiliare deosebite, parte din Family Residence 1+2+3 din strada Occidentului nr. 55-71 si Mega Residence Piata Sudului si Metalurgiei, cu o vechime in piata de peste 6 ani, avand in portofoliu pana la acest moment 4 ansambluri rezidentiale in Zona Metropolitana de Sud si peste 450 de unitati locative predate in Bucuresti, sectorul 4 si orasul Popesti Leordeni.
Complexul rezidential de case individuale insiruite AVRAS RESIDENCE inseamna 16 locuinte spatioase, moderne amplasate intr-o locatie deosebita, ansamblul oferind toate cele necesare unui mod de viata modern, cu spatii verzi, siguranta si liniste. Vei aprecia cu siguranta calitatea constructiilor din ansamblu, deoarece pentru toate locuintele din ansambluri am folosit doar materiale de calitate superioara, inclusiv zidaria interioara, creata exclusiv din beton si caramida, fara panouri false. Aceasta inseamna ca noua ta casa iti va oferi atat siguranta cat si intimitatea dorita.

In Avras Residence sunt 16 locuinte individuale, pozitionate cate 8 pe doua raduri paralele, despartite de un drum pavat. Fiecare casa are 150 mp utili, 250 de mp teren din care suprafata libera, ingradita, cu utilizare exclusiva 188 mp. O unitate are 3 camere si 2 dependinte: La parter living cu loc de luat masa, bucatarie si baie in formula decomandata. Etajul are doua dormitoare (fiecare cu balcon) si inca un grup sanitar, accesibil din holul de decomandare. Casele au regim de inaltime P+1E+Pod, sunt construite cu structura din beton (cadre stalpi din beton cu armatura din fier) si caramida portanta. La interior peretii sunt facuti tot din caramida Porotherm imbinata cu mortar, iar peste etaj este turnata placa din beton cu sapa egalizatoare. La exterior peretii sunt izolati si tencuiti. Casele au scara de beton pana in podul mansardabil, care este predat open space, izolat, cu instalatii trase, izolatie, sapa si zidarie la nivel de glet. Acoperisul este facut din capriori de lemn ignifugati si tabla tip Lindab, culoare maro inchis. Casele au loturi de teren si locuri de parcare, intinse pe suprafete generoase, date in folosinta exclusiva viitorilor proprietari. Fiecare unitate are tamplarie PVC, culoare maro, geam termoizolant, glafuri, pereti interiori, acoperiti cu glet, tencuiti si zugraviti cu vopsea lavabila alba, tavan finisat, zugravit. Finisajele de gresie, faianta, parchet sunt la alegere intr-un buget de 45 lei / mp. Utilitatile de energie electrica, apa curenta, canalizare, gaz, sunt bransate si contorizate individual. In proiect este prevazuta centrala termica si caloriferele montate. Ansamblul are si acces securizat cu bariera.

Facilități

 

Pentru oamenii interesati de o zona linistita cu acces in alte localitati din judetul Ilfov si Bucuresti, Avras Residence reprezinta alegerea potrivita si o investitie in viitorul celor dragi. Casele au majoritatea beneficiilor intalnite in proiectele din capitala si zona adiacenta. Sunt construite intr-o zona cu activitate seismica redusa, au structura de rezistenta si incaperi construite si izolate cu materiale ce prezinta un risc mic la incediu. Au suprafete generoase, decomandate, vitrate atat pentru living cat si pentru dormitoare (amenajate si cu balcoane proprii, ce pot fi folosite pentru momentele de relaxare si intimitate). Casele au cate 2 bai echipate complet, tamplarie cu termoizolatie si incalzire cu centrala proprie, ce asigura independenta si eficienta energetica, utilitati bransate si contorizate individual ce ofera costuri scazute la intretinere in sezonul rece, o suprafata de teren ce permite amenajari exterioare personalizate: gradina, bucatarie de vara, anexa depozitare. Proprietarii cu transport propriu isi pot parca autovehiculul in fata casei, avand acces rapid si permanent la acesta. Vilele au regim de inaltime P+1E+M, sunt construite cu structura din beton (cadre stalpi din beton cu armatura din fier) si caramida portanta.

Parterul este dispus astfel: living, bucatarie cu loc de luat masa, baie, hol si o terasa, etajul are doua dormitoare, fiecare cu balcon propiu si o baie, accesibila din holul de decomandare, iar mansarda este open space, semifinisata, cu utilitatile trase, ce poate fi amenajata ca o alta camera sau spatiu de depozitare.

La interior peretii sunt facuti tot din caramida tip Porotherm imbinata cu mortar, iar peste etaj este turnata placa din beton cu sapa egalizatoare. La exterior peretii sunt izolati si tencuiti. Vilele au scara de beton pana in podul mansardabil, care este izolat cu celuloza si imbracat cu polistiren. Acoperisul este facut din capriori de lemn ignifugati (rezistenti la foc 15 minute) si tabla tip Lindab, culoare maro inchis. Vilele au loturi de teren si doua locuri de parcare, intinse pe suprafete generoase, date in folosinta exclusiva viitorilor proprietari. Fiecare unitate are tamplarie PVC, culoare maro, geam termoizolant, glafuri, pereti interiori, acoperiti cu glet, tencuiti si zugraviti cu vopsea lavabila alba, tavan finisat, zugravit.

Finisajele de gresie, faianta, parchet sunt la alegere intr-un buget stabilit de comun acord.

Utilitatile de energie electrica, apa curenta, canalizare, gaz, sunt bransate si contorizate individual. In proiect este prevazuta centrala termica si caloriferele montate. Ansamblul are si acces securizat cu bariera. Se vinde la cheie, cu utilitatile bransate si finisaje de foarte buna calitate.

Ansamblul se afla in apropiere de scoala, gradinita, parc si statie pentru mijloacele de transport in comun.

Alte informații

 

Pretul este de 100.000 Euro (5% TVA inclus) / Unitate si poate fi achizitionata cu Credit Ipotecar, Credit Prima Casa si transfer bancar (Cash).
Pentru mai multe informatii si vizionari, ne puteti contacta la numarul de telefon 0741119364, prin e-mail la avrasresidence@gmail.com si prin chat prin intermediul paginii noastre de Facebook Avras Residence.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

PROIECTE REALIZATE SI VANDUTE INTEGRAL PANA IN ACEST MOMENT

Family Residence 3

Strada Occidentului, numarul 55, Popesti-Leordeni

An finalizare 2017

1 bloc

9 apartamente

90% vandute

parter + 3 etaje

Mega Residence Oltenitei

Soseaua Oltenitei, numarul 71, Sudului, Sector 4, Bucuresti

An finalizare 2016

2 blocuri

110 apartamente

80% vandute

parter + 8 etaje

Mega Residence Metalurgiei

Bd. Metalurgiei, nr. 57-59, Sector 4, Bucuresti

An finalizare 2014

2 blocuri

110 apartamente

100% vandute

parter inferior + parter + 5 etaje

Family Residence 1+2

Strada Occidentului, numarul 69-71, Popesti-Leordeni

An finalizare 2011

2 blocuri

220 apartamente

100% vandute

parter inferior + parter + 4 etaje