In 2018, Avras Residence este locul in care poti sa descoperi ceea ce conteaza pentru tine si cei dragi.

O propunere unica in peisajul imobiliar din Popesti Leordeni, un ansamblu care este gandit pentru o comunitate.

 

Avras Residence si-a propus sa-i faca fericiti pe cei care isi doresc o locuinta la standarde moderne in Popesti-Leordeni. Ansamblul nostru rezidential este cea mai buna alegere din aceasta parte a orasului, neinundabila, locuintele fii impartite eficient si construite cu atentie la detalii, iar zona este una linistita.

Avem grija sa selectam clientii cei mai buni, linistiti si cat mai multe familii tinere cu sau fara copii. Consideram ca este un ansamblu select si nu vindem oricum si oricui aceste locuinte, deoarece chiar le-am construit cu drag si este un proiect foarte important pentru noi.

Complexul de Vile Avras Residence este unicul proiect rezidential de vile individuale insiruite din Popesti Leordeni, care integreaza 16 vile identice dispuse pe o suprafata de teren de 250 mp fiecare, din care 150 mp utili iar restul reprezintand suprafata libera, ingradita, cu utilizare exclusiva.

Vilele sunt pozitionate cate 8 pe doua randuri paralele, despartite de un drum pavat, amplasat intr-un cadru linistit, din Popesti-Leordeni, Judetul Ilfov, pe strada Orizontului numarul 62.

Regimul de inaltime al vilelor este P+1E+M si sunt construite cu structura din beton (cadre stalpi din beton cu armatura din fier) si caramida portanta.

Va invitam la o vizionare si poate va gasiti casa mult dorita!

Blocul este amplasat in ansamblul rezidential Family Residence 1+2, din Popesti Leordeni, Ilfov, strada Occidentului nr. 55, la doar 10 minute de mers pe jos pana la statia de Metrou Dimitrie Leonida si 15 minute, pana la statia de metrou Aparatorii Patriei.
In complexul deja existent mai sunt 2 blocuri construite, avand 220 apartamente in total, dotat cu loc de joaca amenajat pentru copii si loc de relaxare pentru parinti, foisor cu locuri special amenajate pentru gratar, minimarket. Pentru cine doreste, exista posibilitatea achizitionarii locurilor de parcare la pretul de 1.600 Euro(+TVA)/loc, in vecinatatea blocului, accesul in complex fiind securizat cu bariera.
Avem la vanzare ultimul apartament cu 3 camere, la pretul de 72.000 Euro (5% TVA inclus), an constructie 2017, semidecomandat. Apartamentul este la etajul 1, avand suprafeta utila de 65mp, plus suprafata balcoane: 11,07mp.